Hadi bakalım herkes sunucudan en sevdiği kişiyle (Rastgele bir kişi de olabilir) nasıl tanıştığını anlatsın. Biraz eskileri yad etmiş olursunuz
jeb_ sunucunun ilk youtuberlerinden.Bana yardım etmişti.Ve kredi çekmem hakkında yardım etmişti. @TheDark_Gamer 'a küfür yüzünden ban yemişti
@ademdemir25 bi hırsızlık olayı olmuştu (dolandırıcılık işte) dedi yardım lazım tabii atılgan ben yrehber başvurusu yaptığım zamanlar dedim bu iş benlik dcden ekledim loglara falan baktık adem dolandırılmış böyle bi anımdı
@HypnosEmo İlk gördüğümde yani samimi olmadan önce Pounun warpa gittim Emo Flyda uçup beni izliyordu ben para kasıyordum sonra demirler bitti 2m kastım tabiki de sağda 3Mye Golem satıyorlardı hiç aklımdan çıkmaz, Cyan renkteki yünle kaplamışlardı sanırsam warplarını, sonra dedim " HypnosEmo abi cok guzle para kastim" oda öd yada bir şey demediydi sanırsam sonra samimi olmaya Jılgın etkili oldu ben TV izliyordum Türk WWE gördüm emoyla onu konuştuk falan filan sonra patladı gitti
@AssassinDaan Bir gün sametdnc nin adasına dia dizme işçisi olarak girmiştim ( iyi para var haa) sonra o gün samete 1 saat fln dia dizdikten sonra samet beni daan'ın adasına git ordada diz dedi ben o adaya gittim sonra daanla adada dia dizerken biraz muhabbet ettik sonra ben sordum (galiba) adanıza alım varmı diye ardından onun ne dediğini hatırlamıyorum kalanını o anlatsın @AssassinDaan