Yarış Oyunlarının arcade oyunlarına dönmesi ve PC'ye çıkmaması çoğu gameri üzüyordu.Bu sorunu çözmek için Kunos Similazioni 22Şubat 2013'de oyunumuzun technologi prewiew'ini çıkarttı. Demo sürümünde sadece 1 pist ve 1 araba vardır.Oyun Gta ve Forza Horizon gibi oyunları satışlarda yakaladı.Araç ve pist sayısı az olmasına rağmen pistlerin lazerle çizilmesi diğer oyunlardan üstün tutuyor.Oyunda 2 sıkıntı vardır. 1-) Çok oyunculu olmaması 2-)Araç ve Pistin az olması Bu durum geliştirici sayısının az olmasından kaynaklanıyor.Oyunu direksiyon ile oynamanız tercih edilir çünkü oyunun tadı böyle çıkıyor Birçok direksiyon setine tam destek veriliyor. Oyunun tam sürümünde 4 adet mod vardır.Drift,time attack,hotlap ve special events. Oyun bu özellikleri ile göz önüne alınırsa rakibinin olmadığı anlaşılacaktır. Ek:beni bu oyun inanılmaz mutlu etti bir yarışsever olarak eğer siz de kazık gibi araba fiziklerinden sıkıldıysanız ya da ps3 & xbox360 grafikleri sizi tatmin etmiyorsa Assetto Corsa aradığınız kan olabilir. Kendi Notlarım:Oyun dolar kuru yüzünden biraz pahalı gibi.Bana öyle geldi.Ancak grafikleri(ultra) gerçekten çok iyi.Pc simülasyon oyunları için en iyileri arasında.Almanızı veya demo oynamanızı tavsiye ediyorum. Assetto Corsa Minimum Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8, 8.1 / Windows 10. İşlemci: AMD Athlon X2 2.8 GHZ veya Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ. RAM: 2 GB. Ekran kartı: AMD Radeon HD 6450 veya Nvidia GeForce GT 460. Gerekli Boş Harddisk Alanı: 15 GB. Direct X: 11.
Giriş yazısında yazı boyutu çok büyük olmuş düşürürsen iyi olabilir, onun dışında ayrıntılı olmuş. Eline sağlık. @ToprakM (Öneri: Yarış Oyunları veya Araba oyunları kategorisi açılırsa iyi olabilir)